Vågar vi påstå att Landlord är Englands bästa öl? Det kan verka vågat och det är det också men faktum är att Landlord har vunnit flest priser av alla öl i England. Hur kan det vara så att Englands kanske bästa öl inte finns i Sverige? Den frågan ställde vi oss också och det är med stor glädje och förtjusning som NewBrews nu presenterar Landlord i Sverige.

Landlord har fått ett flertalet prestigefulla utmärkelser och är fyra gånger ”Champion” på Brewers’ International Exhibition och har blivit ”Årets öl” hela fyra gånger hos CAMRA.

Landlord bryggs av Timothy Taylor som startade sin verksamhet i centrala Keighley 1858. Redan vid starten som princip att inte acceptera att se sig som näst bäst. Och den andan ligger till grund för Timothy Taylors hela verksamhet än idag. Det innebär att endast de allra finaste ingredienserna för att brygga bästa möjliga öl används.

Landlord
4.1% Vol

Landlord är en klassisk pale ale , bryggt på traditionellt sätt utav Knowle källvatten, med den finaste Golden Promise korn och bästa möjliga blad humle . Denna fylliga brygd har vunnit många utmärkelser , både på Brewers Utställningar och Great British Beer Festival . Det är bäst drucken mellan 11° C och 13° C.

Boltmaker Ale
4.2% Vol

Boltmaker kom ursprungligen till på 1930-talet och hette Best Bitter. Den bryggdes för att släcka den krävande törst Yorkshire s gruvarbetare, stålarbetare och ingenjörer hade. Boltmaker är en välbalanserad Yorkshire öl med ett rågat mått av malt och humle arom. CAMRA mästare öl i Storbritannien 2014.

Du måste vara 20 år för att gå vidare!

Var snäll och verifiera din ålder: