Hall & Woodhouse startade sitt bryggeri redan 1777. De har sedan dess utvecklat bryggeriet till ett av Englands största bryggerier. Ölen heter Badger, som på svenska översätts till grävling.

Tanglefoot
5% Vol

Tanglefoot är en gyllene ale som genom sin jäsnings process fått en utvecklad smak utav melon och päron. Perfekt till en bit kött.

Hopping Hare
4.5% Vol

Kombinationen utav den aromatiska Goldings och Cascade lämnar citrus och blommiga aromer, medans First Gold ger beskan. Detta resulterar i en uppfriskande och välbalandserad ale med en unik humle arom som tillfredsställer! Fantastisk till grillat lamm och kryddiga thai rätter!

Fursty Ferret
4.4% Vol

Fursty Ferret har en söt nötaktig smak med en humle arom och en antydan av pomerans. Detta ger denna tawny amber ale sin distinkta personlighet. Rekommenderas med en god cheddar ost eller en enkel fläsk rätt.

First Call
4% Vol

En ren, fräsch och annorulunda öl med inslag av apelsin och humle, perfekt till mat som stekar och pajer.

Firkin Fox
5% Vol

Inspirerad av den listiga landsbygdsräven har denna rödbruna ale en “kakig” karraktär tillsammans med en citrusaktig humle. Ett uppfriskande öl som passar perfekt till kryddiga mexikanska rätter.

Du måste vara 20 år för att gå vidare!

Var snäll och verifiera din ålder: